Opintojaksotarjotin

Lukuvuoden 2022-2023 opintojaksotarjotin julkaistaan elokuussa Wilmassa ja kotisivuilla pdf-muodossa.

Vanhat opiskelijat: Opintojaksotarjotin aukeaa viikolla 32 muutosten tekemistä varten. Tarkista kurssikertymäsi ja tee tarvittaessa muutoksia opintosuunnitelmaasi. Mikäli et ole tehnyt vielä lainkaan kurssivalintoja lukuvuodelle 2022-2023, tee ne ennen lukuvuoden alkua!

HUOM! Jos haluat valita samaan periodiin useamman kurssin palkista, jonka kurssit opetetaan tuntikaavion ulkopuolella, käänny opon tai rehtorin puoleen.

Jos olet epävarma siitä, meneekö kurssivaihdoksesi oikein, tai haluat muuten kysyä apua, voit tehdä muutokset opon kautta.

Päällekkäisyyksien takia olet saattanut automaattisesti pudota pois joiltain kursseilta. Käy erityisesti tarkistamassa saksan ja ranskan kurssiesi tilanne.

Jos et päässyt päällekkäisyyksien takia haluamallesi kurssille, voit tiedustella toisen kurssin opettajalta mahdollisuuksista suorittaa kurssi itsenäisesti.

Muista, että lukio on luokaton. Kurssit eivät siis ole oikeasti vuosiluokkasidonnaisia! Voit valita hyppytuntiesi kohtaan myös muille vuosille suositeltuja kursseja. Lähinnä kielissä ja matematiikassa kurssien suoritusjärjestys on oltava kurssien numerojärjestys.

Kurssitarjottimeen voi vielä tulla muutoksia lukuvuoden alkamisen jälkeen.

Vuonna 2020 tai aikaisemmin aloittaneet noudattavat ns. vanhaa opetussuunnitelmaa. Vanhan opetussuunnitelman kurssit tunnistat kurssin lyhenteen edessä olevasta w-kirjaimesta.